Beoordelingen van Sushi Plaza Emmeloord

Recente recensies

5.0
Shannen
gisteren

Heel klantvriendelijk en dan ook nog super leuk die persoonlijke kaartjes. Het smaakte heerlijk!

Marleen Koster
gisteren

Alwéér gewoon hartstikke top! Zowel service als kwaliteit van het eten. :-) Ga zo door.

Henriette
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten en het stond supersnel klaar om mee te nemen! Dank jullie wel!!

Silvia
25 oktober 2021
Marina
24 oktober 2021
Loïs Gerssen
24 oktober 2021

sushi was oprecht lekker voor een vrij kleine prijs, ik heb maar een minuut in het restaurant gestaan maar ik kreeg een goed gevoel over het personeel en over het restaurant, zag er netjes en uit en de deur werd voor je open gehouden als je het restaurant wilde verlaten. goede service!

Ruben
24 oktober 2021

Complimenten, heerlijke sushi en een variatie in smaak. Geweldige service en echt werkelijk super personeel met passie en gastvrijheid. Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling gekregen. Dank! Complimenten aan het team.

Wim van .A
23 oktober 2021

Heerlijke sushi, en prima service!!

Marcus Kirkove
23 oktober 2021

De ebi fry 4 st was koud helaas

Jeanet Steenbergen
22 oktober 2021

Heerlijke sushi, schaal zag er prachtig uit. Werd supervriendelijk geholpen

RB
21 oktober 2021
F.Brouwer
21 oktober 2021

Altijd lekker eten en helemaal fijn dat er nu bij ons thuis bezorgd wordt! Bezorger was verkeerd gereden maar belde dat hij wat later was. Top service!

Pieter Quarré
20 oktober 2021

Wederom een feest om jullie sushi te eten. Complimenten!

Catherine Lubbers
19 oktober 2021

Altijd lekker en super vriendelijk ! Alle 'warme' ingrediënten in de sushi zijn altijd vers gebakken en dus nog warm. Zooooo lekker .

Shushan
18 oktober 2021
Ronald
18 oktober 2021

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
17 oktober 2021

Heerlijke sushi, ook glutenvrij verkrijgbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaron Nijholt
16 oktober 2021

Altijd heerlijke sushi van zeer goede kwaliteit

Angela
16 oktober 2021

Heerlijke sushi

Natalia
16 oktober 2021

Helemaal top! Super lieve mensen!

Henry
16 oktober 2021
Thijmen
15 oktober 2021
Maarten Hameetman
15 oktober 2021

Zoals we inmiddels gewend zijn van Sushi Plaza! Heerlijke pokebowls dit keer. Goede kwaliteit, goed op smaak. Bij ophalen staat de bestelling al klaar. En niet onbelangrijk, de persoonlijke benadering in de winkel, aan de deur en het gezellige kaartje bij de bestelling.

Janbakker
11 oktober 2021
Evelien Jippes
10 oktober 2021

Geweldig gegeten! Super verse tonijn en heerlijke jakatori, pasteitjes en rols! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kai
10 oktober 2021
Thyrsa
9 oktober 2021

Sushi is altijd heerlijk! Bezorging was op tijd (ik had een tijd aangegeven) en de bezorgster was erg vriendelijk.

De boer
9 oktober 2021
Janie
8 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten. Wel jammer dat jullie steeds meer plastic gebruiken. Misschien een aandachtspunt.

Janine
7 oktober 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk attente bezorging

Sonja
7 oktober 2021
Wendy
7 oktober 2021

Super lekker !! Voor het eerst hier gegeten en lekker gesmuld

Johan
3 oktober 2021

Altijd goed, serieus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mitchell
3 oktober 2021

Heerlijke sushi! Super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus
2 oktober 2021

Top nigiri, veel keus, aardig personeel en daarbij nog goedkoop ook!!

Karel
2 oktober 2021

Het was super lekker. Wel wat duur. En wat raar is dat er automatisch 5 cent in rekening wordt gebracht voor een plastic tasje, terwijl je een papieren tas mee krijgt. En die hoef je niet in rekening te brengen.

Manon
2 oktober 2021

Heerlijke sushi, wat heel erg leuk is, dat je een persoonlijk kaartje krijgt bij je sushi. ♡

Marjo de Jong
1 oktober 2021
Sierra Smits
1 oktober 2021

Tweede keer die ik sushi had bij Sushi Plaza. De eerste keer had ik een sushi rol met zachte kaas (Cream cheese). Maar ze maakten het met kaas met uien en smaak. Dus het was te zout. Gisteren had ik een California rol besteld en ze gaf me een California crunch rol (met uien in plaats van viskuit). Ik hou niet zo veel van de knapperige uien. Dus dat was jammer. De andere sushi was lekker.

Reactie van Sushi Plaza

Goedemiddag Sierra, Hartelijk dank voor uw review. Sushiplaza hecht veel waarde aan de mening van onze klanten en wij stellen uw review dan ook erg op prijs. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om te kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Marissa
29 september 2021

Snelle bezorging, lekkere sushi en de bubbel tea was ook verrassend lekker. Ook heel leuk; het persoonlijke kaartje! Ga zo door!

Mohigul
29 september 2021

De sushi was erg lekker! Dit gaan we zeker vaker bestellen!

Shriariyanti
26 september 2021

Eindelijk een sushi spot die weer aan al mijn eisen voldoet. Het eten is heerlijk en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marca van der Vloed
26 september 2021

Super service, dat ze in kraggenburg leveren, Blijft heerlijk!

Sjoert
25 september 2021
Zakia
25 september 2021

Beste service en lekkerste sushi! Jullie zijn geweldig

Delina
24 september 2021

Super lekker gegeten gisteren! Heb ook nog een leuk kaartje erbij gekregen. Ga snel weer eens bestellen :)

Maureen
22 september 2021

Het was heerlijk. Bedankt voor het lieve briefje wat jullie erbij hadden gestopt. Super dat er zoveel mogelijk is aan opties voor zwangere vrouwen.

Marjo de Jong
19 september 2021

de bezorger was heel aardig, en het eten was ook heel lekker.

Mat
19 september 2021
De boer
18 september 2021

Geweldig

Gomes
17 september 2021

Lekker mag iets kouder.

Jesper
16 september 2021

Zoals altijd lekker!

Mathilde
15 september 2021
Sonja Heddes
12 september 2021

Ik had salade zonder saus/dressing gevraagd. Dit zat er wel op/bij helaas.

Arjan
11 september 2021

Genieten zoals vanouds. Heerlijke sushi 😀

Marjan
11 september 2021

Altijd lekker! Bezorgd op tijd

Team Kappers
9 september 2021

We hadden een redelijk grote bestelling geplaatst en ondanks dat werd het super snel geleverd. En er zitten altijd hele leuke kaartjes bij de bestelling. En het smaakte verrukkelijk.

Rima
8 september 2021

Super lief ingepakt met een reep chocolade erbij en een lieve boodschap op een kaart voor de verjaardag van mijn zoon. We vonden het super leuk, love it🥰🥳echt feest

Lia Oosterbaan
8 september 2021

Super alles was echt heel goed

A. Bakker
8 september 2021

Het was weer uit de kunst!

Vahak
8 september 2021

Top kwaliteit..heerlijk smaak.

Witek
8 september 2021
Roland kempers
7 september 2021

Zeer goed net als altijd heerlijk genoten weer tot de volgende keer

Thamara
7 september 2021

Wat was het lekker! Wij zullen zeker weer eens bestellen, top

Marianne
6 september 2021
Rico Ludmann
5 september 2021

Gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eemee
5 september 2021
Peter
4 september 2021
Zakia
4 september 2021

Beste service en heerlijke sushi

Jenny
3 september 2021

We hebben wederom weer genoten van de sushi. Goede kwaliteit en lekker van smaak

Mirthe
3 september 2021
Herma
1 september 2021

Heerlijke poké salmon gegeten!

Victor
31 augustus 2021

Met één woord: GEWELDIG

Son
31 augustus 2021

Echt top we hadden sushi om onze 21 jaar samen zijn en krijg je een leuk versierde tas mee. En een leuk kaartje met een reep chocolade erin, echt een suprise. Onze avond was helemaal geslaagd met al dat leuks en uiteraard de heerlijke sushi. Dank je wel 🙏

Suzan Van Eerdt
30 augustus 2021

Het is altijd goed én heel erg lekker. Ze zijn super klantvriendelijk in de zaak zelf maar ook de bezorgers. Altijd een grote grijns.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Visser
29 augustus 2021

Het eten was heerlijk! En de nieuwe Bubble Tea was ook erg lekker. Bezorger heel vriendelijk. Leuk om altijd een persoonlijk kaartje bij je bestelling te krijgen. Top top top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
29 augustus 2021

Echt heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021

Super lekker! Echt genoten van de sushi samen met onze kinderen (10 en 6 jaar). Bestellen zeker weer.

Jippes
28 augustus 2021

Heerlijk en een geweldige bezorging

Krijgsman
28 augustus 2021

Eigenlijk naar één woord voor voortreffelijk. Ik heb heerlijk gegeten. De smaak van de verschillende sushi's waren fantastisch.

Hessel Visser
28 augustus 2021

De sushi was super.

Yasmin
28 augustus 2021

2e dag op rij hier besteld en was heerlijk

Gerritsen
27 augustus 2021

Super lekker en vers , leuk persoonlijk handgeschreven berichtje erbij ivm allergieën. Helemaal super wij bestellen zeker weer. Bezorging ook stipt

Laura IJkelenstam
27 augustus 2021

Zoals altijd super service en heerlijke sushi!

Melissa
27 augustus 2021

De persoonlijke extraatjes worden gewaardeerd!

Manuel
27 augustus 2021
Kim
26 augustus 2021

De pokébowls waren heerlijk! Wij hadden komkommer ipv tomaat en dat is zeker een aanrader, wel jammer dat het zeewier ontbrak in de bowls maar alsnog heerlijk. De bubble teas waren ook goed, een suggestie is om ook bubble teas met plantaardige melk (soja / amandel) in het assortiment toe te voegen, voor mensen met lactose intolerantie én omdat dat erg lekker is!

Yasmin
26 augustus 2021
Henry
26 augustus 2021

Goede kwaliteit sushi

Yvon
25 augustus 2021

Tja, je kunt beter vragen wanneer het niet lekker is! Betere sushi nog niet gehad! Verslavend!

ella
24 augustus 2021

gelijk bij aankomt klaar. de sushi was heerlijk bij elke hap weer andere smaken.

Patricia
22 augustus 2021

Het was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerle
22 augustus 2021
Tjerkje
22 augustus 2021

Wederom super lekker en alles mega vers.

Anne
21 augustus 2021

De sushi van sushi plaza is altijd heerlijk en keurig bezorgd. Zeker mijn favoriete plek om sushi te bestellen. Deze keer was ik alleen wel teleurgesteld toen ik ontdekte dat er tussen mijn vegetarische box meerdere visseneitjes zaten.

Reactie van Sushi Plaza

Goedenavond Anne, Hartelijk dank voor uw review. Sushiplaza hecht veel waarde aan de mening van onze klanten en wij stellen uw review dan ook erg op prijs. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om te kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Dineke Ypma
21 augustus 2021

We vonden smaak goed. En goede variatie. Ik vond het jammer dat er bij de wakame veel sla zat.Liever alleen de wakame. Mijn man vond de mayonaise op de sushi en in de salade niet lekker,liever zonder mayo of er los bij.

Reactie van Sushi Plaza

Goedenavond Dineke, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te horen dat het naar wens was geweest. Indien u zowel op de sushi als in de salade geen mayonaise wenst, dan kunt u dat bij de opmerkingen aangeven. Mocht er nog vragen zijn, horen wij dat graag. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

MR
21 augustus 2021

Lekker, genoeg, op tijd. Geen reden voor minder dan 2x 5/5!

WT Bakkum
20 augustus 2021

As always 100% yummie

Leo
19 augustus 2021

Superlekkere pokebowl en erg vriendelijke bediening. Nu al zin de volgende bestelling!!

Victor
19 augustus 2021
Hilde
19 augustus 2021

Heerlijke verse sushi + super vriendelijk team!

Visser
18 augustus 2021

De sushi was heerlijk! Ook werd het supersnel bezorgd.

robin mol
18 augustus 2021

Altijd top service en vriendelijk personeel, de sushi is altijd heerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding.

Marloes
18 augustus 2021

5 sterren! Beste sushi ooit! ik raad het iedereen aan!

Vincent
16 augustus 2021

Per abuis verkeerde nummer opgegeven, toch bestelling - op tijd - bezorgd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IM
15 augustus 2021

Uitstekende sushi!

Marjan
15 augustus 2021

Alleen erg tevreden, bezorging altijd op tijd en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mc
14 augustus 2021

Super! Het was op de afgesproken tijd. Werd keurig aan de telefoon geholpen en het was weer super lekker. Zo blij dat ze in kraggenburg leveren!!

Loïs
14 augustus 2021

Heerlijk eten zoals ik ondertussen van Sushi Plaza gewend ben. Het is zo fijn dat je als zwangere bij bestellen precies kunt zien wat je mag hebben. Het kaartje dat ik bij het eten kreeg om me te feliciteren en een goede zwangerschap te wensen was een ontzettend leuk en lief extraatje.

Marjolein
14 augustus 2021

Meerdere malen besteld elke keer weer lekkere sushi voor een goede prijs en een persoonlijke kaart maakt het helemaal compleet.

Kitty
13 augustus 2021
Corina
11 augustus 2021

Sushi was weer heerlijk, zo lekker vers!!

Lindi Kapteyn
11 augustus 2021

Mega lekker

Marjolijn
8 augustus 2021

Zoals altijd weer genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewelina
8 augustus 2021

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine D.
7 augustus 2021

Precies op tijd en lekkere sushi! Verse producten! Het warme was nog lekker warm! Hier gaan we nog een keer bestellen

Barbara
6 augustus 2021

Prima

Marjolein Koopmans
6 augustus 2021
Diana kleinlugtenbeld
4 augustus 2021

Was erg verrast door het leuke kaartje die bij de bestelling inzat. Het was erg lekker en heel erg vers. Dikke duim en tot volgend jaar

Regina
4 augustus 2021

Het was weer erg goed, vers en een vlotte bezorging. Erg leuk het kaartje erbij.

Rick van Tamelen
3 augustus 2021

Het was weer heerlijk!!

R. Davids
3 augustus 2021

Prima Sushi goed verzorgd

Bakker
2 augustus 2021

Heerlijk!!

Tjerkje
1 augustus 2021

Wow wat super lekker !! Alles mega vers, gamba's nog warm en knapperig. Super snelle levering ❤️

Rody
31 juli 2021

Heerlijk gegeten, prima kwaliteit dus zeker een aanrader!

Robert ten napel
31 juli 2021

Heerlijk, vers en smaakvolle sushi. Zeker de beste in de regio

Richard wuite
31 juli 2021

In een woord TOP!!!

Corina
30 juli 2021
Son
30 juli 2021

Het was weer onwijs lekker, we hebben genoten. Tot de volgende ronde maar weer 🍣😉

Klaas hakvoort
29 juli 2021

Super lekker mooi op tijd . Word zeker nog vaker besteld

Denise Mollien
29 juli 2021

Super lekker gegeten, dank je wel😊

Mattie
28 juli 2021

Super bestelling! Hadden wel een tijd aangegeven, maar zou 20 minuten later bezorgd worden. Echter stonden ze na 5 minuten na aangegeven tijd met excuses voor de deur! Het eten was verder ook nog eens fantastisch! Complimenten!

Avi
25 juli 2021

Het eten is altijd vers, smaakvol, lekker en stelt me nooit teleur. De winkel zelf is ook flexibel met bezorgtijden en ik krijg er altijd een leuk briefje bij. Totally worth it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonsje
24 juli 2021

Op de seconde af op tijd! Perfect... Vriendelijke bezorger met een vrolijke uitstraling 🙂 Eten was heerlijk, het kan zijn dat ik kreunde toen ik de nigiri met zalm proefde 😂🤤

Angela Kerklaan
24 juli 2021

Heerlijke sushi en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Lia Oosterbaan
24 juli 2021

Super lekker weer

Wt Bakkum
24 juli 2021

As always perfect 10, genoten

GH
24 juli 2021

Altijd super lekker!

Janie
24 juli 2021

Het was weer heerlijk! En de bezorging als altijd. Zelfs eerder dan gepland en super vriendelijk.

Teunis
23 juli 2021

geen verse vis

Reactie van Sushi Plaza

Beste meneer Lafleur, Dank voor uw recensie. Heel spijtig om te horen dat uw bestelling niet naar wens was geweest. Gisteren hadden wij telefonisch contact met elkaar gehad waarin wij aangegeven hebben dat alleen dagverse vis wordt gebruikt. Helaas werd de telefoon vroegtijdig opgehangen. Desondanks gaan wij nog steeds graag in gesprek met u hierover en kunt u desgewenst contact met ons opnemen. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Leonne
23 juli 2021

We hebben weer heerlijk gesmuld van de gerechten. Jakitori, sushi en sashimi. Tip voor de soyabonen(Adame); Niet te lang stomen. Dan gaat de schil vervellen.

Chantal
18 juli 2021
Jurianne
18 juli 2021

Goede sushi, alleen van de sashimi salade vond ik de tonijn en zalm van iets mindere kwaliteit (dit kan natuurlijk net aan die zalm of tonijn liggen maar het was wat stijf en de tonijn had wat zeem) en de sla was te overheersend voor de milde smaak van de vis. Verder was het heerlijk. Goede rijst, niet teveel en genoeg vulling. Ook de boba thee vind ik een aanrader net als de tonijn gunkan. Bezorging super. Op tijd en correct.

Feroz
18 juli 2021

Lekkere Sushi

Roland
17 juli 2021
Claudia van Beek
17 juli 2021

Goede bestelling en al eerder bezorgd dan de afgesproken tijd :)

Danny van Kleinwee
17 juli 2021

Wederom weer lekker genoten tijdens onze nachtdienst

Klaas Jan
16 juli 2021

Bowl met kip besteld. Erg goed, bestel zeker vaker dank jullie wel!

Eline
15 juli 2021

Super snel bezorgd en mega lekker gegeten. Op de site staat duidelijk aangegeven wat geschikt is voor zwangeren en welke allergenen een product bevat, dat vind ik echt fantastisch!

Joany
15 juli 2021

Echt heerlijke sushi, precies op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Beter kan gewoon niet

Tessa K.
15 juli 2021

Och och wat was het weer genieten! Meer woorden zijn niet nodig ;-)

rene
15 juli 2021

nu ook de speciale thee besteld alles was erg lekker mijn favoriet

Anoniem
13 juli 2021

De pokebowl was wederom heerlijk! Echt de beste sushi zaak in de regio. Aanrader.

Mathilde
11 juli 2021

Super sushi, mooi op tijd geleverd. En geweldige qua service met een persoonlijk kaartje en bij met chocolade. Echt geweldig !!! Nogmaals dank .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidi
11 juli 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en onze melding over het ontbreken van een deel van de bestelling is super opgelost door een snelle nalevering met excuus en een heerlijke Bubble Tea als bonus.

Maria
11 juli 2021

Heerlijke sushi, perfect bereid. We hebben er weer van genoten!

Thomas
10 juli 2021

Heerlijke Sushi gegeten Alleen een tip….misschien wat minder wasabi en wat meer sojasaus….en de gember wordt door ons eigenlijk nooit gebruikt….maar dat zal wel aan ons liggen

Reactie van Sushi Plaza

Beste Thomas, Dank voor het achterlaten van uw review. Fijn om te horen dat het naar wens was geweest. De sojasaus, wasabi en gember worden naar verhouding van de grootte van uw bestelling toegevoegd. Indien u meer sojasaus wenst of juist geen gember te willen, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen ❤️

Saskia
10 juli 2021

Ik heb echt super lekker gegeten. Het eten was op tijd en een vriendelijke bezorger. De sushi zag er goed uit. Beste sushi hier in emmeloord!

Darja
9 juli 2021
Timara
9 juli 2021

Love the food and the new drinks was a surprise. Had the I am latte....was delicious...

Amanda
9 juli 2021

Was weer heerlijk!!

Pien
9 juli 2021

Super vers, erg lekker. Steeds weer een feestje. En erg lief en leuk die geschreven kaartjes Onwijs vriendelijk en behulpzaam.

Maris
8 juli 2021

Was weer top! Heerlijke vis, goede combi’s en keuzemogelijkheden. Bezorging op tijd en uiterst vriendelijk personeel. Een aanrader!

Herma
8 juli 2021

De Poké Tuna was heerlijk!

Dannu van Kleinwee
7 juli 2021

Wederom heerlijke sushi Lekker voor tijdens onze nachtdiensten in de gehandicaptenzorg

rebecca
5 juli 2021

De sushi was heel erg lekker!

Madelon van der Spek
4 juli 2021

Prima sushi 🍱, goed verpakt, goede kwaliteit. Prima service

Vrielink
3 juli 2021

Zoals altijd weer top! En zo leuk met tekening op de tas en chocola voor jarige mams. Met nog een lief kaartje. Doen jullie goed!

Son
2 juli 2021
Brandy
30 juni 2021

Heel lekker en goed geholpen!

Claudia
29 juni 2021

Vaker bij jullie bestelt smaakt altijd on point maar vandaag weer besteld veder niks aan te merken aan de smaak of iets alleen jammer dat alles uit elkaar valt want ik kan het bijna niet met stokje je eten zat btw geen stokje bij maar had nog thuis een liggen maar veder prima lekker gedaan jongens/meiden

Reactie van Sushi Plaza

Beste Claudia, bedankt voor het achterlaten van een review. De eetstokjes horen inderdaad bij iedere bestelling. Onze excuses dat deze bij u ontbrak. Wij zullen als team hier beter op gaan letten. Betreft de sushirollen, hebben wij dit direct teruggekoppeld aan de chefs zij zullen hier voortaan op letten. Fijn dat verder alles naar wens was geweest ♥️ Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Anita
28 juni 2021

Service was perfect, zowel aanname als aflevering bestelling. Sushi was heerlijk, wij hebben genoten.

A.
28 juni 2021

Outstanding food and quality. It was just perfect. The staffs were very welcoming and friendly. Casual & relaxed atmosphere Highly recommended! I’m glad we finally managed to visit here.

Wesley
27 juni 2021

Als altijd fantastisch lekker 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bredewold
27 juni 2021

Goede sushi, maar de helft had slechte rijst viel helemaal uit elkaar. Heb het maar met een lepel gegeten:$ niet gewend van Julie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Plaza

Goedemorgen mevrouw Bredewold, Bedankt voor uw review. Sushiplaza hecht veel waarde aan de mening van onze klanten en wij stellen uw review dan ook erg op prijs. Wij vinden het erg jammer om te horen dat de geplaatste bestelling niet naar wens was geweest. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om te kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Maarten
27 juni 2021

Lekkere sushi! Goede bezorging. Keep up the good work! Persoonlijke berichtje bij je bestelling blijft leuk

Chantal Snoek
27 juni 2021

Wederom heerlijke sushi, goede levering en attent briefje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
26 juni 2021

Ik vond het sushi heerlijk alleen ze vallen zo uit elkaar dat je ze bij niet op kan pakken.

Reactie van Sushi Plaza

Beste Joyce, hartelijk dank voor uw review. Feedback is van belang en wij zullen dit zeker bespreken met ons team om dit in de toekomst te voorkomen. Daarnaast zullen wij telefonisch contact met u opnemen om te kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Nicole
26 juni 2021
Michiel
26 juni 2021

Top service leuke inrichting en lekker eten, 5 sterren van ons! Volgende keer neem ik ook de bubble tea

Johanna
25 juni 2021
Maarten
25 juni 2021

Heerlijk gegeten! Bestelling was netjes verzorgd en ook netjes op tijd bezorgd. Voldoende wasabi, sojasaus en gember bij de bestelling.

Ben
25 juni 2021

Geweldig, zoals altijd

Ivon
24 juni 2021

Superlekker, heel erg vers, perfecte porties en zeer vriendelijk personeel.

Dominique
24 juni 2021

Echt super lekker gegeten! Lief het doosje chocola erbij en het persoonlijke kaartje voor mijn verjaardag ☺️

Geesje
24 juni 2021

Wederom heb ik heerlijk gegeten van jullie heerlijke 🍣🍣.... Ik kom weer terug...

Tineke
24 juni 2021

Heerlijke sushi, echter de topping van de crispy ebi roll zit niet op de sushi maar aan de binnenkant van de deksel geplakt. Misschien omdat het bakje te laag is, of tijdens bezorging gebeurd. Ik heb al meerdere keren besteld, en dit is eigenlijk altijd het geval. Verder goed verse sushi.

Reactie van Sushi Plaza

Goedemiddag Tineke, Fijn om te horen dat u heeft genoten. Wij stellen de door uw gegeven feedback zeer op prijs en zullen dit ook meenemen in onze ontwikkeling. Met vriendelijk groet, Sushiplaza

Hugo
22 juni 2021

Structuur, smaak en presentatie was helemaal goed.

Michel
22 juni 2021

Super lekker en echt op tijd. Ze hebben hele leuk kaart en extra chocola er bij gedaan omdat we verjaardagen vierde. Aardig team die daar werkt. Nemen het werk serieus. Super goed bezig.

rene
21 juni 2021

wederom super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 juni 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FB
20 juni 2021

Was weer fantastisch lekker

Lordie
19 juni 2021

5 van de 5! Ookal ging er iets mis, het wordt altijd goed opgelost en de kwaliteit doet je dat nog eens snel vergeten 😉

Arja
19 juni 2021

Superlekker en met een leuk briefje!! Voor herhaling vatbaar

Leonne
19 juni 2021

Beste Sushi die wij in jaren hebben gegeten. Super vers en mooie presentatie. We hebben heerlijk gesmuld en doen dit snel weer.

Anne
18 juni 2021

Vriendelijke en snelle service. Persoonlijke briefje is ook erg leuk en wordt zeer gewaardeerd.

Laura
18 juni 2021

De sushi is heerlijk bij jullie. Altijd vriendelijk personeel😄

Jessie
17 juni 2021

Ik schrijf niet vaak ergens een recensie maar dit was zo goed!! Ik vind niet elke sushi lekker en vooral de zalm niet overal, maar het was bij sushi plaza TOP, de vis was zo vers!! k heb heerlijk gegeten en zal hier zeker veel vaker bestellen!!

Josje
16 juni 2021

Weer perfect zoals altijd

Roxanne
13 juni 2021

Toppppp!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam Ziel
13 juni 2021

Het is super lekker!! Ze maken van iedere verjaardag een feestje!!Het zijn echt toppers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanda
13 juni 2021

De bestelling werd zelfs te vroeg gebracht door een zeer vrolijke klantvriendelijke jongeman. Met een extraatje (een biertje) van de zaak. En wat het nog leuker maakte is het persoonlijke kaartje dat er bij zat. Mijn dag was al goed hierdoor en toen alles ook nog heerlijk smaakte was het helemaal af. Al met al een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
11 juni 2021

Altijd goed, vers, lekker en super vriendelijke medewerkers. In Lemmer hebben we sinds kort ook sushi maar we rijden toch maar weer even naar Emmeloord. Toppers.

Jet
10 juni 2021
Ronald
8 juni 2021

Net zoals de vorige keren, weer heerlijk en fantastisch gegeten. En de bezorging weer prima in orde en op tijd. Zoals afgesproken. Dit gaan we vaker doen.

J.M
8 juni 2021

Fantastisch eten weer! Smakelijke en verse sushi. De zalm van de sashimi was overvloedig en van goede kwaliteit. De combinatie in de surf en turf is heel goed en lekker knapperig. Sushibox zag er mooi gepresenteerd uit. Dat persoonlijke boodschapkaartje maakte het helemaal af. Hele vriendelijke en sympathieke mensen die graag een praatje met je maken. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt alweer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
7 juni 2021

Lekker eten, op tijd klaar om af te halen en de persoonlijke boodschap op t kaartje wordt erg gewaardeerd!😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
6 juni 2021

Weer super lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Groen
6 juni 2021

Fantastische service! Erg lekkere sushi. Geleverd op het vakantiepark, met een persoonlijk kaartje erbij. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
6 juni 2021

Super vers, heerlijke smaken. Goede service. Leuke handgeschreven kaart erbij erg attent. Rijd altijd van Lemmer ervoor naar Emmeloord zo lekker. Ben erg tevreden. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse van dorsser
6 juni 2021

Buren met een topzaak! Heerlijk eten 🍱

Dariusz
5 juni 2021

Top kwaliteit!

Martina
5 juni 2021

Echt heel erg goed. Super snel, super goede kwaliteit, verse rijst en elke smaak was weer een beleving. Gaan hier vanaf nu zeker onze sushi halen. ☺️

Dorea
5 juni 2021

Alles was heerlijk! Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger Al meerdere keren besteld en nog nooit klachten gehad We zullen hier zeker blijven bestellen

Carola
4 juni 2021

Was weer super lekker

Son
4 juni 2021

Zoals gewoonlijk was het weer voortreffelijk 👌

Marianne
4 juni 2021

Altijd op tijd en super attent!

Witek
3 juni 2021
Sjoukje
3 juni 2021

Op tijd bezorgd en goed verzorgd

Mariusz
2 juni 2021

Gisteren heb ik geen chopsticks gekregen en geen sojasaus!!!!!

Reactie van Sushi Plaza

Beste Mariusz, Hartelijk dank voor uw review. Sojasaus en stokjes zijn namelijk niet standaard inbegrepen bij de Pokèbowls. Wel vorken en lepels. Had u dit wel gewenst? Dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Team Sushiplaza ♥️

Vissersvrouw
1 juni 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke mensen!

Linda
31 mei 2021

De beste sushi in Emmeloord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
31 mei 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Alles keurig optijd geleverd en nog een leuk kaartje erbij gekregen ook! Top service!! Wij blijven terug komen bij Sushi Plaza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 mei 2021
Suzanne
30 mei 2021

Top sushi! Vers, heerlijk en super bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal Heite
30 mei 2021

Altijd goed en met liefde bereid

Jeroen
30 mei 2021

Erg lekker eten. Mooi op tijd bezorgd.en kreeg er zelfs een lief kaartje bij.

Jantine
29 mei 2021

Heel lekker. En een leuk kaartje

Wesley
29 mei 2021

Fantastisch lekker weer

Xx
29 mei 2021

Heerlijke sushi! Lekker gegeten!

Simone
29 mei 2021

Lekkere sushi, achteraf te weinig besteld 😀. Voor de eerste keer hier besteld voor mijn 50e verjaardag. Zat milka chocolade bij en felicitaties..heel erg leuk! Bedankt aan de medewerkers. Ga zeker nog een keer bestellen.

Janie
29 mei 2021

Het was weer heerlijk!

GE
28 mei 2021
JM
28 mei 2021

Top!

Marit
28 mei 2021

Heerlijk heerlijk heerlijk. En zo’n lieve boodschap op en in de tas voor mijn jarige kids. Topteam

Kacper
27 mei 2021
Joke
27 mei 2021

Heerlijk! Ben fan van de poke bowls. Super lekker, vers en als je het ophaalt dat handgeschreven kaartje er in maakt het helemaal af. Je proeft dat het met enthousiasme gemaakt is!

Angelica
26 mei 2021

De sushi was heerlijk ik ga zeker vaker bestellen bij jullie. Jullie hebben er een vaste klant bij 😁

Danny van Kleinwee
26 mei 2021

Het was wederom weer lekker. Hebben genoten tijdens ons nachtdienst

Son
25 mei 2021

Het was al even geleden dat we hadden besteld en dan zit er ook nog een leuk/persoonlijk kaartje bij met " Long time no see". Altijd leuk als je "gemist" wordt 😉 en ze hebben nu een mooie spaaractie opgezet. Ik had dit al eens eerder aangegeven in mijn review dat ik zoiets miste, en dan is het helemaal top dat ze er ook wat mee gedaan hebben. En dit ook persoonlijk even melden, ze onthouden gewoon van een aantal maanden geleden wat je in je review hebt gezet. Ik voelde me bijna gevleid haha Echt ik ben grote fan jullie, ga zo door! De sushi was zoals gewoonlijk weer uitmuntend 👌

Freija
25 mei 2021

Ontzettend lekker sushi en hele aardige werknemers! Super bedankt voor deze absolute traktatie!

Hans
25 mei 2021

Bijzondere en heerlijke sushi. Erg mooi gepresenteerd in een grote box. Wat een belevenis. Hele subtiele smaken die mooi samen komen en mega vers. Zeer aardige personeel. Die niet te beroerd zijn om de deur voor je open te houden bij vertrek. Sushiplaza blijft voor ons het beste in Emmeloord en omgeving. Bedankt weer.

Johan Emmink
24 mei 2021

Snelle levering, lekker gegeten, prima zaak

Marit
24 mei 2021

Heerlijke sushi weer met een leuk kaartje er bij. Genoten!

Ilona
24 mei 2021

Was weer erg lekker, vis vers en meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging op tijd en bezorger erg vriendelijk.

Ten veen
24 mei 2021

Weer heerlijk gegeten! Dankjewel

Xxx
24 mei 2021

Jullie zijn toppers! Elke keer weer een genot om jullie heerlijke sushi te eten 😋

Jan
24 mei 2021

Het was weer heerlijk! Echt weer genoten hoor.

Annie
24 mei 2021

Mijn complimenten! Wat was het overheerlijk! Zag er zo lekker en verzorgd uit! En het gepersonaliseerde kaart super lief! Wij gaan vaker beatellen

K.
24 mei 2021

Een juweeltje in het centrum van Emmeloord. Op alle vlakken zeer positief : ontzettend goede sushi, heerlijk vers en mooie presentatie want het oog wil ook wat. Voordat ik een bestelling had geplaatst had ik in de opmerking gevraagd of alle sushi apart kon ivm mijn zwangerschap. Ik werd er netjes over teruggebeld of de californie ook zonder viskeitjes moest. Uitstekende communicatie en super goede service. Zeker ee n aanrader.

Marije
24 mei 2021

Heerlijke sushi en geleverd op het moment van belofte. Ik heb ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Garden
24 mei 2021

Zeer goede kwaliteit sushi. Het was heerlijk. En op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger!!! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanda bakkum
23 mei 2021

De rit vanuit lemmer meer dan waard, en dan ook nog zo'n lief kaartje erbij❤ het was heerlijk dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jettie
23 mei 2021

Prima bezorging en heerlijk eten

Anoniem
23 mei 2021

Warme gerechten waren helaas niet meer warm, op de springrolls na.

Peter
23 mei 2021

Het was weer heerlijk en Erik was heel erg blij met de heerlijke Milka chocolade voor zijn verjaardag!

Jessica Klasen
22 mei 2021

Top! Super lekker en goede service!

Arianne
22 mei 2021

Heerlijk gegeten en erg leuk kaartje er ook nog bij!

Agne
22 mei 2021

Alles was vers en heerlijk! Was heel leuke berichtje bij! Top!

Anoniem
22 mei 2021

Voor de eerste keer gehaald, was echt super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Martha
21 mei 2021

Heerlijk en mooi op tijd!😃

robin mol
20 mei 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd. Goede kwaliteit en smaak en altijd vrolijke mensen

Zakia
20 mei 2021

Geweldige service

Everet
19 mei 2021

Erg lekker

Rachel
19 mei 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk 😍

Hugo
19 mei 2021

We vonden het allemaal minder goed dan anders; te los van structuur waardoor de sushi's uiteen vielen. In de verpakking zaten ze te krap, waardoor ze moeilijk los te maken vielen. Kortom; rommelig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Plaza

Beste Hugo, hartelijk dank voor uw review. Onze excuses hiervoor. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Uw feedback nemen wij mee in onze ontwikkeling en zullen dit terugkoppelen met ons team. Wij hopen u weer te mogen verwelkomen ♥️

Aleid
18 mei 2021

Erg lekkere sushi. Goed van smaak

Lalbiharie
18 mei 2021

Heerlijke sushi en fijne medewerkers!

Nelleke
17 mei 2021

Erg tevreden over mijn bestelling zoals altijd! Eten ruim op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, heerlijk vers eten en een leuk gepersonaliseerd bericht erbij doet me goed. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongerden
17 mei 2021
Esther
16 mei 2021

Heerlijke sushi met persoonlijke boodschap! Keurig op tijd bezorgd door zeer vriendelijke jongen. Vroeg keurig of hij het aan mocht geven. We bestellen zeker weer bij Sushi Plaza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacco
16 mei 2021

Super verse sushi 2e keer hier nu besteld echt een aanrader!

Carl
16 mei 2021

Heerlijk en op tijd gereed om af te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Douwe
16 mei 2021

Super. Heb weer heerlijk gegeten. Ook veel aandacht voor de sushi die geschikt is voor zwangere vrouwen alles zeer netjes apart verpakt. Top.

C. Engel
15 mei 2021

Heerlijk! Een aanrader! 😋

JANNY
15 mei 2021
Carin Van der Meijden
15 mei 2021
Karlijn
15 mei 2021

Was weer heerlijk!

Wim
15 mei 2021

Altijd lekker!

Jasper Lubbers
14 mei 2021

Erg goed geregeld. Vergeten door te geven dat mijn dochter jarig was ,maar er werd meteen chocolade geregeld. Of ze mocht kiezen voor de verjaardagstas

Janneke
13 mei 2021

Heerlijke sushi en prima service! We hadden een 'afhaalorder' besteld omdat we in de buurt op de camping zaten, maar werden gebeld dat het ook bezorgd kon worden. Vriendelijk gebaar. Voor herhaling vatbaar!

Johan
13 mei 2021

Fantastisch!

Chantal Heite
12 mei 2021

Net zoals gewoonlijk weer heerlijk❤❤

Isabella S
12 mei 2021

Wij nemen niet altijd de moeite om beoordeling te schrijven, maar na meerdere keren naar volle tevredenheid te hebben genoten van jullie heerlijke verse sushi (ook de bezorging is tot nu toe altijd op tijd en de bezorgers bovenal vriendelijk) is dit wel meer dan 5 sterren waard. Vriendelijke jonge eigenaren en hele lieve personeel. Ze staan je altijd netjes te woord. Goed georganiseerde zaak. Keep up the good work! Bedankt alweer 💪🏼♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
11 mei 2021

Was fantastisch! Service & sushi zijn allebei een dikke 10

M. Stevens
11 mei 2021

Wij vierden onze trouwdag met sushi. Belangrijkste is natuurlijk dat de sushi heerlijk was.. maar de hartelijke wens, felicitaties en een aardigheidje bij de bestelling maakten voor ons het verschil! Bedankt Sushi Plaza!

Victor
11 mei 2021

In een woord geweldig! Vandaag een heerlijke Poké chicken besteld en er is keurig rekening gehouden met de gevraagde aanpassingen. Mijn bestelling stond al klaar toen ik binnenkwam lopen. Ontzettend vriendelijk en enthousiast personeel! Tevens een lief gepersonaliseerd kaartje. Al met al top service en een echte aanrader voor emmeloord en omstreken!

Herecia
10 mei 2021

Altijd een fijne zweer als ik mijn eten ophalen.eten was weer super lekker.en het persoonlijke bericht vind ik altijd leuk.zelfs mijn man geniet nu ook van suchi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janie
10 mei 2021

Was weer heerlijk en precies op tijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egon
10 mei 2021

Netjes bezorgd en heerlijk gegeten weer! De partybox is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
9 mei 2021

De bezorger was 30 min te laat, wat op zich niet uit maakt, maar daarnaast was de kwaliteit van de sushi een stuk minder dan ik gewend ben. In meer dan de helft van de sushi zaten erg onrijpe stukjes avocado, sommige stukjes waren niet eens eetbaar. Dit maakte dat bijna alle avocado uit elk stukje sushi gehaald moest worden, terwijl dit normaal een van de lekkerste dingen is. Dit is jammer, aangezien dit de moederdagbox was en dit mijn moeder’s eerste keer van de sushiplaza was. Viel al met al tegen, normaal vind ik de sushi namelijk heerlijk en de service is altijd top...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Plaza

Beste Kim, wij vinden het spijtig om te horen dat het niet naar wens was geweest. Door de enorme drukte tijdens de moederdag duurde de bestelling langer dan wat u van ons gewend bent. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een gepaste oplossing te komen.

Monique Westendorp
9 mei 2021

Goede service en heel lekker eten! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
9 mei 2021
Wanda
9 mei 2021

Zoals altijd heeerlijk, beste sushi ooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin Houtstra
9 mei 2021

Heerlijke sushi en super snelle bezorging !!

A. de Jager
9 mei 2021

Toppers.

Ruth Sleebos
8 mei 2021

Wat zijn we blij met Sushi-Plaza Emmeloord! Heerlijke sushi en een super service van de mensen die er werken. Echt een aanwinst voor Emmeloord eo.!

Yvonne
8 mei 2021

We vonden het super tof dat jullie iets extra's hadden gedaan voor ons! Een leuke versiering op het tasje en lekkere chocolaatjes. Het werd enorm gewaardeerd. Uiteraard was de sushi ook weer heerlijk! Bedankt

Yvette
8 mei 2021
Janneke
7 mei 2021

Was weer goed en lekker

Wind
7 mei 2021

Heerlijke sushi bedankt voor het leuke cadeautje 😀

vd winden
7 mei 2021

heerlijk netjes

Rob
5 mei 2021

Gewoon goed en heerlijk

Mariska
5 mei 2021

Super service, en lekker eten. Leuke feestelijke verrassing voor mij erbij omdat ik jarig ben.

Anoniem
5 mei 2021

Super lekker! En zulk ontzettend vriendelijk personeel. Ik was echt blij verrast. Tot de volgende keer

Kramer
5 mei 2021

Lieven mensen van Sushi plaza, wij hadden gisteren sushi besteld vanwege de verjaardag van mijn man. Het was weer geweldig zoals altijd. Jullie waren niet alleen super snel, maar ook super lief. Er zat een heerlijke cadeautje erbij met een leuke kaartje om te feliciteren en ons smakelijk te wensen. Heel veel dank voor de moeite.

Lies
5 mei 2021

heerlijk gegeten! vers en super goed verzorgd.

Sonia
4 mei 2021

Vis was niet vers, ze hebben nieuwe gegeven maar ging ook de prullenbak in.

Reactie van Sushi Plaza

Beste Sonia, Hartelijk dank voor uw review. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons erg hoog in het vaandel en stellen uw reactie erg op prijs. Wij betreuren ten zeerste dat uw bestelling niet naar wens was geweest. De bestelling hebben wij opnieuw voor u nageleverd en hebben van dezelfde vis extra sushi gemaakt om te kijken of de smaken anders zouden zijn dan u heeft aangegeven voor wij deze hebben uitgeleverd. Onze chefs konden hieruit niets vinden en het smaakte zoals het zou moeten. Zoals eerder aangegeven worden onze versproducten dagelijks vers geleverd. Desalniettemin, hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen ♥️

Freddy
3 mei 2021

Was helemaal top

Marleen
3 mei 2021

Weer niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 mei 2021

Sushiplaza is altijd even goed! De sushi is heerlijk, de bezorging is altijd volgens afgesproken tijd! Wordt het eerder of later wordt je keurig gebeld! Als ik sushi bestel, is dat hier, hij is gewoon fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
3 mei 2021

Het was echt weer heerlijk, ik en mijn vrouw komen zeker vaker terug!’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
2 mei 2021

Heerlijke sushi! Altijd een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
2 mei 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
2 mei 2021
Bonsje
2 mei 2021

Heerlijk! Keurig op tijd, vrolijke bezorger ❤️ Liefde voor de handgeschreven kaartjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
2 mei 2021

Nu 2x besteld. Zeer tevreden! Mooie aanwinst in Emmeloord. Hartstikke lekker en bezorging netjes op tijd. Op zaterdag besteld beide keren. Lekker!

Henry
1 mei 2021

Top kwaliteit

Sascha
1 mei 2021

Precies op tijd bezorgd, heerlijke sushi! Edamame was goed warm en werd apart bewaard. Gepersonaliseerd kaartje erbij, al met al top!

E. Vaandrager
1 mei 2021

Heerlijke sushi, alleen de avocado was niet rijp waardoor er harde stukken in zaten

Pieter
1 mei 2021

Weer heerlijk genoten van de overheerlijke sushi! Tot de volgende keer!

Wilco kruiderink
1 mei 2021

Wederom zeer smakelijk

Paulina
1 mei 2021

The best sushi in NL! I love it 🥰🥰🥰

Jan
1 mei 2021

Goede sushi kan het iedereen aanraden

Corina
30 april 2021

De sushi was heerlijk!!

Betty
30 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

th
29 april 2021

Het was super!!! Echt van genoten, heel lief kaartje erbij ook. En goed naar de opmerking geluisterd!! De beste sushi die ik ooit gehad heb.

JANNY
28 april 2021
Suzan Van Eerdt
28 april 2021

Fantastische Sushi en pokebowl. Lekker en vers en altijd van kwaliteit. Er zit altijd een persoonlijk kaartje bij Voor Koningsdag kregen we oranjesoesjes mee. Personeel is erg aardig en spontaan.

M de Vries
28 april 2021

Heerlijke sushi. Snel geleverd. Idee: meer variatie in warme side dishes