Beoordelingen van Sushi Plaza Emmeloord

Recente recensies van Sushi Plaza Emmeloord

5 sterren na 563 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over mijn bestelling zoals altijd! Eten ruim op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger, heerlijk vers eten en een leuk gepersonaliseerd bericht erbij doet me goed. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met persoonlijke boodschap! Keurig op tijd bezorgd door zeer vriendelijke jongen. Vroeg keurig of hij het aan mocht geven. We bestellen zeker weer bij Sushi Plaza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi 2e keer hier nu besteld echt een aanrader!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd gereed om af te halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Heb weer heerlijk gegeten. Ook veel aandacht voor de sushi die geschikt is voor zwangere vrouwen alles zeer netjes apart verpakt. Top.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Een aanrader! 😋

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goed geregeld. Vergeten door te geven dat mijn dochter jarig was ,maar er werd meteen chocolade geregeld. Of ze mocht kiezen voor de verjaardagstas

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en prima service! We hadden een 'afhaalorder' besteld omdat we in de buurt op de camping zaten, maar werden gebeld dat het ook bezorgd kon worden. Vriendelijk gebaar. Voor herhaling vatbaar!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Net zoals gewoonlijk weer heerlijk❤❤

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij nemen niet altijd de moeite om beoordeling te schrijven, maar na meerdere keren naar volle tevredenheid te hebben genoten van jullie heerlijke verse sushi (ook de bezorging is tot nu toe altijd op tijd en de bezorgers bovenal vriendelijk) is dit wel meer dan 5 sterren waard. Vriendelijke jonge eigenaren en hele lieve personeel. Ze staan je altijd netjes te woord. Goed georganiseerde zaak. Keep up the good work! Bedankt alweer 💪🏼♥️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch! Service & sushi zijn allebei een dikke 10

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vierden onze trouwdag met sushi. Belangrijkste is natuurlijk dat de sushi heerlijk was.. maar de hartelijke wens, felicitaties en een aardigheidje bij de bestelling maakten voor ons het verschil! Bedankt Sushi Plaza!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

In een woord geweldig! Vandaag een heerlijke Poké chicken besteld en er is keurig rekening gehouden met de gevraagde aanpassingen. Mijn bestelling stond al klaar toen ik binnenkwam lopen. Ontzettend vriendelijk en enthousiast personeel! Tevens een lief gepersonaliseerd kaartje. Al met al top service en een echte aanrader voor emmeloord en omstreken!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een fijne zweer als ik mijn eten ophalen.eten was weer super lekker.en het persoonlijke bericht vind ik altijd leuk.zelfs mijn man geniet nu ook van suchi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en precies op tijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bezorgd en heerlijk gegeten weer! De partybox is een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was 30 min te laat, wat op zich niet uit maakt, maar daarnaast was de kwaliteit van de sushi een stuk minder dan ik gewend ben. In meer dan de helft van de sushi zaten erg onrijpe stukjes avocado, sommige stukjes waren niet eens eetbaar. Dit maakte dat bijna alle avocado uit elk stukje sushi gehaald moest worden, terwijl dit normaal een van de lekkerste dingen is. Dit is jammer, aangezien dit de moederdagbox was en dit mijn moeder’s eerste keer van de sushiplaza was. Viel al met al tegen, normaal vind ik de sushi namelijk heerlijk en de service is altijd top...

Reactie van Sushi Plaza:Beste Kim, wij vinden het spijtig om te horen dat het niet naar wens was geweest. Door de enorme drukte tijdens de moederdag duurde de bestelling langer dan wat u van ons gewend bent. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een gepaste oplossing te komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heel lekker eten! Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeerlijk, beste sushi ooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging !!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn we blij met Sushi-Plaza Emmeloord! Heerlijke sushi en een super service van de mensen die er werken. Echt een aanwinst voor Emmeloord eo.!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het super tof dat jullie iets extra's hadden gedaan voor ons! Een leuke versiering op het tasje en lekkere chocolaatjes. Het werd enorm gewaardeerd. Uiteraard was de sushi ook weer heerlijk! Bedankt

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed en lekker

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi bedankt voor het leuke cadeautje 😀

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk netjes

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en heerlijk

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, en lekker eten. Leuke feestelijke verrassing voor mij erbij omdat ik jarig ben.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! En zulk ontzettend vriendelijk personeel. Ik was echt blij verrast. Tot de volgende keer

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lieven mensen van Sushi plaza, wij hadden gisteren sushi besteld vanwege de verjaardag van mijn man. Het was weer geweldig zoals altijd. Jullie waren niet alleen super snel, maar ook super lief. Er zat een heerlijke cadeautje erbij met een leuke kaartje om te feliciteren en ons smakelijk te wensen. Heel veel dank voor de moeite.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! vers en super goed verzorgd.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vis was niet vers, ze hebben nieuwe gegeven maar ging ook de prullenbak in.

Reactie van Sushi Plaza:Beste Sonia, Hartelijk dank voor uw review. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons erg hoog in het vaandel en stellen uw reactie erg op prijs. Wij betreuren ten zeerste dat uw bestelling niet naar wens was geweest. De bestelling hebben wij opnieuw voor u nageleverd en hebben van dezelfde vis extra sushi gemaakt om te kijken of de smaken anders zouden zijn dan u heeft aangegeven voor wij deze hebben uitgeleverd. Onze chefs konden hieruit niets vinden en het smaakte zoals het zou moeten. Zoals eerder aangegeven worden onze versproducten dagelijks vers geleverd. Desalniettemin, hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen ♥️

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal top

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushiplaza is altijd even goed! De sushi is heerlijk, de bezorging is altijd volgens afgesproken tijd! Wordt het eerder of later wordt je keurig gebeld! Als ik sushi bestel, is dat hier, hij is gewoon fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer heerlijk, ik en mijn vrouw komen zeker vaker terug!’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Altijd een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Keurig op tijd, vrolijke bezorger ❤️ Liefde voor de handgeschreven kaartjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x besteld. Zeer tevreden! Mooie aanwinst in Emmeloord. Hartstikke lekker en bezorging netjes op tijd. Op zaterdag besteld beide keren. Lekker!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, heerlijke sushi! Edamame was goed warm en werd apart bewaard. Gepersonaliseerd kaartje erbij, al met al top!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alleen de avocado was niet rijp waardoor er harde stukken in zaten

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de overheerlijke sushi! Tot de volgende keer!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom zeer smakelijk

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

The best sushi in NL! I love it 🥰🥰🥰

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi kan het iedereen aanraden

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super!!! Echt van genoten, heel lief kaartje erbij ook. En goed naar de opmerking geluisterd!! De beste sushi die ik ooit gehad heb.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische Sushi en pokebowl. Lekker en vers en altijd van kwaliteit. Er zit altijd een persoonlijk kaartje bij Voor Koningsdag kregen we oranjesoesjes mee. Personeel is erg aardig en spontaan.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Snel geleverd. Idee: meer variatie in warme side dishes

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede eerste ervaring, we waren aangenaam verrast. De sushi was erg lekker en we kregen er gratis oranje soesjes bij vanwege koningsdag. Hier gaan we terug komen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Klantvriendelijk, goede kwaliteit, niet enkel oog voor smaak, maar ook voor het persoonlijke tintje! Super en het was heerlijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke schaal sushi op deze prachtige Kingsday! En wat een leuk kaartje met lekkere attentie erbij weer! Love it ♡

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, iedere x weer!! Personeel is ook top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

15:00 besteld 15:15 opgehaald. Heerlijke sushi, leuk dat kaartje erbij. En bedankt voor de Koningsdagattentie.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen verliep prima. Sushi was lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowls!! Goed op smaak en netjes op tijd geleverd. Top

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en top service

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en een lief kaartje erbij

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen, gewoon uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Makis waren niet zo stevig als normaal, maar de smaak was weer goed :)

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! En meest vriendelijke personeel dat ik ken! Heb een leuk extraatje gekregen van ze met een leuk kaartje.. ga zo door!! ❤

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Zou alleen de zeewier salade niet zo benoemen. Er zit meer gemengde sla dan zeewier in en de mayonaise achtste saus hoort er wat mij betreft ook niet bij. Verder was het heerlijk.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze buurtjes van Sushiplaza verkopen de beste sushi van Emmeloord en omgeving. Goede vernieuwing van sushi, erg gastvrij en een leuke persoonlijke boodschap op de kaartjes. Ik ben fan! Jummm.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd van goede kwaliteit! Zeer vriendelijk en beleeft personeel! Toppers!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriet in de NOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker en een leuke persoonlijke boodschap! Echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk! Ik zou het komen ophalen maar we kregen onverwachts visite. Ik gebeld dat ik het wat later kwam ophalen, wordt het gewoon gebracht!! Wat een super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en heerlijke sushi!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Snel. Erg vriendelijk personeel en een leuk (persoonlijk) kaartje erbij!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weet heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super alles was super de bezorging het eten heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokébowls ontvangen erg flexibel in het wijzigen van de bestelling ondanks dat de bestelling al klaar was. Erg gastvriendelijke!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fijn dat ze bezorgen

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is elke keer geweldig! Altijd leuk verpakt met een leuke kleine boodschap. Kortom, super tevreden!!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere shusi, personeel altijd vriendelijk 💯

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en je wordt bij afhaal altijd met veel enthousiasme ontvangen

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect! Heerlijk

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goede kwaliteit. Het personeel was ook vriendelijk. Ik raad Sushi Plaza zeker aan!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zalm box sushi lunch!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel, zeer goede service en heerlijke sushi.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weeer genieten van jullie overheerlijke sushi! Erg fijn dat het geen probleem is voor een aanpassing in een box ! Top service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd, heerlijke sushi en een leuk 'persoonlijk' kaartje erbij. We hebben er weer van genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! Dit wordt een blijvertje!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van mijn bestelling!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was wederom verrukkelijk. Normaliter halen we af maar deze keer voor bezorgen gekozen. Geen goede keuze gebleken. De sushi was helemaal door elkaar geschud, viel daardoor uit elkaar. Zag er een beetje uit als een rommeltje. ☹️ Volgende keer zullen we weer kiezen voor afhalen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushibox Maki mix smaakte weer heerlijk! Als voorafje de crispy chicken. Er zat nog een extra verrassing in de tas, een lekkere salade met kip. Heel erg bedankt 👍

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne sushi en op tijd bezorgd

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was een aangename verrassing! Heerlijke sushi, goede kwaliteit, echt super verse sashimi en de gember was ook frisser dan bij andere sushi afhaal restaurants! Ik heb de sushi om 16.30 opgehaald en pas om 20.30 gegeten maar dat gaat prima. Over twee weken weer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere poke bowl en er werd goed rekening gehouden met allergieën. Top service !

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi stukken wel graag goed doorsnijden. Hadden nog van alles aan elkaar zitten, niet handig.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Al een paar keer afgehaald en altijd weer even goed. Voor mijn verjaardag een hele leuke attentie er bij

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een topservice! En zo'n leuke verjaardagsverrassing!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten en een leuke verrassing erbij met paaseitjes en een leuk berichtje. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat een leuke attentie bij de sushi en het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, leek erg vers! Snelle bezorging! Zeker een aanrader

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect alleen erg jammer dat op de sojaboontjes geen kruiden zitten. Dat zou echt een tip zijn om dit wel te gaan doen, nu bestellen wij ze anders niet meer.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , leuk hoe jullie altijd een persoonlijk dingetje erbij doen . Even een tekstje om ons smakelijk eten te wensen en een leuk kuikentje voor pasen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke sushi

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aardig personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Altijd vriendelijk en altijd snelle service. Zeker een aanrader! Blijf zo doorgaan top team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Was weer heerlijk. Al meerdere malen besteld en was goed voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer een feestje en sushi was zoals gewoonlijk geweldig. Leuke persoonlijke boodschap erbij, goede afsluiter voor zo'n 1ste Paasdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed eten en een leuk presentje. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling. Eerst stond er een super aardige en vrolijke bezorger. En de Sushi paste daar precies bij :) Heerlijk gegeten, kom zeker terug.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super sushi’ echte verse kwaliteit en mega smaakvol!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en vers, het is een tijd geleden dat wij sushi hebben gehad. Maar hier gaan wij zeker nog een keer terug komen. Bedankt!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere x weer een feestje, in 1 woord heerlijk.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel. Onze oudste werd vandaag 18 jaar en daarom hadden jullie er een leuke kaart en chocolade bij gedaan. Super leuk bedankt!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld, verrast door de kwaliteit! Superlekker en exact op tijd bezorgd door hele vriendelijke dame. Het kaartje erbij is ook grappig. Kortom enorme aanwinst voor de polder en ook nog bezorgen buiten Emmeloord is voor de buitenwegen ook geweldig natuurlijk!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi & goede service!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en vers. Aardige mensen.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

HELEMAAL TOP!!!! echt iedere keer zeer tevreden! Top service! Thanks iedereen!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, niets op aan te merken. Helaas voldeed de kwaliteit van onze bestelling niet aan de verwachting. De sushimi zalm salade bestond uit groene sla, uit glibberige stukjes zalm waarvoor ik het woord sashimi niet wil gebruiken. Verder te veel mayo-achtige dressing waardoor het een geen smakelijke frisse salade was. De wakemé tamaki had een taai norit (zeewier) omhulsel, wat niet smakelijk eetbaar bleek. Bovendien is de kip tandoori en chickensalad niet goed bij de partner gevallen. Jammer, we zullen niet nogmaals bij sushi plaza bestellen.

Reactie van Sushi Plaza:Beste heer/mevrouw Schimmel, Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat het niet naar wens was geweest. Sushiplaza hecht veel waarde aan de mening van onze klanten en wij stellen uw review dan ook erg op prijs. Wij zullen dit doorkoppelen naar ons team om onze kwaliteit te verbeteren en om dit in de toekomst te voorkomen. Desalniettemin, hopen wij u nogmaals te mogen verwelkomen.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden. De service was goed en snel besteld. Het eten was ontzettend lekker. Dit was mijn eerste keer sushi en vond het echt fantastisch. En mijn vriendin is echt een liefhebber en eet heel vaak sushi en vond dit 1 van de lekkerste sushi die ze gehad heeft

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit en netjes geholpen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

the best sushi in Emmeloord :)

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten van het eten!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl! En een persoonlijk geschreven kaartje maakte het af.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer nu besteld. Is weer voor herhaling vatbaar. Heerlijk was t. En in deze tijd een kaartje met persoonlijke noot, ja dat doet t ook wel voor mij hoor

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lief kaartje voor de jarige en het eten was echt heel lekker

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Lekker gesmuld van de heerlijke sushi

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker zoals altijd!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alweer :)

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Terrific sushi!!!! Fresh and beautifully presented. Such a great variety and choosing something new each time I order is truely worth it. I have never been dissapointed. To top it all off the friendly staff always make you feel like a friend not as just a customer. Emmeloord is a better place now that Sushi Plaza is there

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi's zijn heel lekker, zeker een aanrader. De verjaardagsverrassing was een leuke attentie.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier altijd sushi.. ieder keer blijft het geweldig smaken! Ps: de nieuwe sushi was super heerlijk!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Alles was perfect van smaak en op temperatuur! Leuk gevarieerde box vol verse sushi... Leuk ook het verjaardags presentje ❤️ Wel jammer dat er geen stokjes bij zaten maar gelukkig eet ik met liefde met mijn vingers 😉

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd kwaliteit en altijd een leuke persoonlijke boodschap en vaak ook nog iets extra's!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, ze hebben er thuis van genoten. Goed gedaan! Ook vriendelijk tijdens het ophalen.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aloes was prima, lekker, op tijd maar ik Ben geen chopsticks gekregen😫

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

perfect geregeld, op tijd, nog warm, vers, erg lekker, vriendelijk personeel, die zelfs de deur open deed, smaakte zoals gehoopt en kom zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse en diverse sushi!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten, echt een aanrader! Vriendelijk personeel en een mooie zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi en vol smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier besteld en afgehaald. Was mooi op afgesproken tijdstip klaar, vriendelijke bediening. Eten was echt top!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag wederom sushi besteld, leuke persoonlijke boodschap erbij. Sushi kwaliteit was zoals gewoonlijk weer top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi 🍣 🍱 Echt een aanrader. Snelle en zeer beleefde bezorging.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een overheerlijke sushi! En de eggtra persoonlijke aandacht wordt heel erg gewaardeerd. Het was voortreffelijk en een 100% aanrader.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer super lekker!!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk, en ook nog is super verwend voor mijn verjaardag met een doosje chocolade. Hele lieve kaart en een vrolijke happie birthday tas :) :) wat een feestje. The best

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is erg lekker en voor het prijs echt de moeiten waard. Poke bowl had ik vandaag voor het eerste keer gehad en ik vind het super lekker en het vult echt goed. Presentatie is ook mooi. Ik ben tevreden en zal iedereen aanraden om bij sushi plaza sushi te halen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd bezorgd!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Heerlijke sushi.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

👌🏻👌🏻

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de derde keer een bestelling gedaan en wederom lekker gegeten. Wel jammer dat er steeds een plastic bij zit. Liever een van papier! Al met al zeker tevreden.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het wat weer super en netjes verpakt. echt een aanrader. bedankt, ook nog zeer net vriendelijke personeel.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service. Daarnaast aangegeven dat íemand jarig was en dat super opgepikt met kaart en attentie

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was helemaal top, smaakvol en veel keuze. Heel vriendelijke medewerkers. Aanrader

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Regelmatig sushi bij Sushi Plaza besteld en ook nu weer smakelijk gegeten en aangenaam verrast door de nieuwe sushi op de menukaart! Overigens Fijn dat zij het bezorggebied uitbreiden met hun nieuwe bestelauto’s. Sushi plaza blijft de beste keus, al moet ik er lopend naartoe gaan.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer TOP zoals altijd !

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijke service. Ik zou het elke week wel kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen hier al tijden en vaak eens of nog zelfs vaker per maand. Het is ontzettend goed bereid, op tijd, vers, en er wordt altijd aandacht voor net het stukje persoonlijker maken van de bestelling en extraatjes aan de bestellingen. (Chocolade letters of een leuke message op de box) Vriendelijke medewerkers en gewoonweg de beste sushi van Emmeloord. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd heerlijk en super vriendelijk personeel 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten voor de overzichtelijke site om te bestellen! Erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast lekkere sushi en leuk de persoonlijke touch.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.nog nooit zulke lekkere sushi gegeten 😍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon top

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi, staat bovenaan mijn favorieten lijst. Snelle en vriendelijke service.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd en ben ook nog eens ontzettend verrast! Ik heb aangegeven dat ik jarig ben en heb zon leuke tas van hun gekregen en lief cadeautje erbij. It made my day :)

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd, super allemaal

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Vers en smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer sushi besteld en de vorige keer hadden we een sushi erbij die we niet hadden besteld. Gelukkig kwam die wel op en het kan een keer gebeuren. Maar ze hadden het netjes genoteerd, dus toen ik mijn bestelling kwam halen begonnen ze gelijk erover. Super tof dat ze het op deze manier weer recht gezet hebben. We kregen een extraatje van het huis, leuk briefje erbij en smaakte verrukkelijk. Dit noem ik nou service, nogmaals dank.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was fantastisch

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed service ! En heerlijk eten uiteraard.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze jarige zoon was erg verrast, een kaartje en chocolade!! Helemaal top. We hebben weer genoten.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Blij dat jullie in de buurt zitten

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en heel fijn dat jullie ook open zijn voor lunch!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om via de website te bestellen. Snelle bezorging! En vooral lekkere sushi. Goed gevuld en voldoende zakjes saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1e bestelling afgelopen zondag. Keurig op tijd klaar, zelfs iets eerder. Zelf opgehaald en daardoor waren de warme gerechtjes ook nog lekker warm. Yakitori erg mals, zacht vlees. Sushi erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Poké bowls waren weer super lekker! Service is top en wat een feest dat jullie ook in Marknesse bezorgen. We gaan er direct gebruik van maken!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker en vers. De bestelling was op tijd bezorgd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, sashimi salade was ook ontzettend lekker. Zeker een aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lief briefje zat er bij de sushi en jeetje wat was het lekker. Smaakt naar meer!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw heerlijk gegeten!!! Zo lekker dat we gewoon nog een keer besteld hebben 🙃

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top! Bedankt!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service! En heerlijke sushi! Bestellingen laten bezorgen rond lunchtijd zou het 5 sterren geven😁 maar misschien in de toekomst

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en Sushi is echt heerlijk! Bedankt voor de kleine aanpassingen, dit word erg gewaardeerd♥️

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

ALTIJD goed en vers!!! Verslavend lekker. Zeer klantvriendelijk, bedankt voor altijd de goede zorgen!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestel hier behoorlijk vaak sushi. De sushi is altijd heerlijk. En personeel is super vriendelijk. Ook de bezorging is altijd op tijd.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi zag er goed en vers uit, leuke variatie op de menu kaart. Wij gaan hier vaker bestellen. Echt een aanwinst voor in emmeloord!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een top bestelling en super lekker!! Omdat onze zoon 10 is geworden was de papieren zak van de bestelling super leuk versierd met daarin een kaart en ook nog verrassing. Top gedaan, echt heel leuk.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk !! Fantastisch!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals gewend een goede kwaliteit. De nieuwe surf and turf uitgeprobeerd en is zeker een aanrader! De sashimi is fresh as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld was echt genieten. Sushi was lekker vers heb er echt van genoten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Extra verrassing erbij voor verjaardag!! Dat was feestelijk. Kwaliteit is zeer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit niet goed. Weinig smaak, veel saus en erg vet. Sushi slecht gerold en zeewiersalade bestond voor de helft uit gewone sla met veel slasaus. Niet aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer snel geleverd en erg lekker. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en vers, ga zo door! Ik ga nu zeker vaker naar sushiplaza

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi was goed en de bezorger kwam precies op tijd stip

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk personeel en sushi van goede kwaliteit.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen geregeld hier de sushi en is altijd prima. Wat ik eerder zei ik mis soms de acties/kortingen. Daardoor ben je sneller geneigd om een keer extra bestellen, laten we eerlijk zijn sushi is gewoon prijzig. En ze hadden gisteren een foutje gemaakt in onze bestelling, we kregen Sake Nigiri i.p.v. Flamed Sake. Ach hebben ze €0,50 fooi ga er niet moeilijk over doen voor deze ene keer, kan een keer gebeuren. Als het de volgende keer maar weer goed is 😉

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste van Emmeloord en omstreken

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. En super service. Altijd vriendelijk.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi die ik ooit gehad heb !

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een topservice bij jullie! Voor het eerst bij jullie besteld, maar ik zal jullie zeker aanbevelen. De family luxe box is volledig omgezet naar zwangerproof sushi, waardoor iedereen heeft kunnen genieten hiervan. Bedankt!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Snelle bezorging. I.v.m. verjaardag kregen wij nog een extraatje, super! Absolute aanrader.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Goede service en voor mijn zwangere zus de sushi zelfs apart verpakt in een doosje met een leuke tekst!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij ontzettend van de sushi genoten! Heerlijk en ik kom er zeker, vanuit Zwolle, voor terug!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk vers!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk en goed verzorgd

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super, heerlijk.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Niet de beste, maar zeker een hele goede middenmoot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, echt een aanrader! Omdat we 10 jaar samen waren hadden ze twee hartjes gemaakt van sushi erbij gedaan en een berichtje op de tas geschreven, erg lief! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit maar prijs-kwantiteit-verhouding kan beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker. Ik had erbij gezet dat het voor mijn dochters verjaardag was en we kregen een heel leuke verrassing en kaart erbij!! Erg leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Beste sushi hier in emmeloord!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker. We hebben ervan genoten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Super vers

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten met mijn gezin. Presentatie van de sushi zag er goed uit en creatief. Sushirijst was goed op smaak. Alles liep op rolletjes. Ik had aangegeven dat mijn vrouw zwanger was, hebben ze hier rekening mee gehouden en dat was zelfs aangegeven op de website. Heel fijn! Vriendelijk en gezellig personeel. Ga zo door met jullie kwaliteit en service. Het is jullie gegund!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was echt goed, maar wel echt veel te prijzig. 87 euro voor sushi , wat net aan genoeg was voor 4 personen., dat vond ik t zeker niet waard.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

I love sushi....and sushi from Sushi Plaza is the absolute best.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi in de Crispy box en Maki mix hebben weer heerlijk gesmaakt! De bestelling stond weer mooi op tijd klaar en bij thuiskomst kon het smikkelen beginnen! Met bovendien de fijne en hartelijke medewerkers maken Sushiplaza tot een ware aanrader!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en goede service. Helemaal als je jarig bent een kaartje erbij en feestelijke tas! Zelfs sushi speciaal vóór zwangere vrouwen

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer eens heerlijk genoten! Behalve Sushi Plaza zijn er tot zover ik geproefd heb weinig bedrijven waar men de smaak van de rijst (toch een essentieel onderdeel) zo gebalanceerd kan krijgen. Ook leuk dat men bv. in het kader van valentijnsdag een toevoeging in het assortiment gedaan hebben. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen geregeld sushi hier, is verder prima. Warme gerechten vind ik persoonlijk iets beperkt, maar verder wel prima kwaliteit. Sushi heb je genoeg keus, wat ik wel mis zijn leuke aanbiedingen. Of iets dat je per bestelling bv. punten verzameld of elke maand een actie van een bepaald product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, compleet met gembersnippers wasabi sojasaus en stokjes, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

super en heerlijke sushi

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd top

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke bestel site. Snelle en goede service, vriendelijke mensen en heerlijke verse sushi!! Zeker voor herhaling vatbaar. Kinderen hebben ook genoten.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi! En snel bezorgd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Was onze 1e keer sushi maar zeker niet de laatste.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Een geweldig verwen moment voor mijzelf. Super handig en gemakkelijk online te bestellen en het staat keurig voor je klaar (de vorige keer perfect op tijd bezorgd), met vriendelijke personeel! Echt een aanrader!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel Leuk dat er sushi zaak hebben in Emmeloord Heerlijk eten , smaak is heel goed, vers!! Eten ziet er mooi uit, goed geserveerd. Hoop op variatie zo der vis, zodat ik ook voor mijn man wat mee kan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Bestel via de website en zelf afgehaald (bezorgen niet in Marknesse) maar dat vond ik geen probleem. Lag op het afgesproken tijdstip klaar. Eten was vers en ruim voldoende. Vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, super verse goed gevulde sushi en salades. Is iedere keer weer een smaakbeleving en dus voor herhaling vatbaar. Mooie overzichtelijke website.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijke mensen! Helemaal top.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker verse sushi. Alles wat overblijft, smaakt de volgende dag nog net zo lekker. Wel erg lange bezorgtijd van anderhalf uur.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag crispy box en rol mix besteld. Ik kreeg gratis de salmon cheeseroll, omdat die de vorige keer fout ging. Deze keer helemaal tevreden. Erg goed opgelost dus. Het was weer heerlijk. Echt een aanrader om hier te bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, de maki’s iets minder. De specials waren heerlijk. Wel jammer dat er geen wasabi, soyasaus en eetstokjes worden mee geleverd, beleving is toch anders dan

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Bestellen ging heel gemakkelijk en stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Ik ben heel tevreden!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi schotel was heerlijk nog nooit zo goed sushi gegeten zeker voor herhaling vatbaar perfect

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke sushi! Als verrassing een attentie voor de jarige!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi besteld en wat was het lekker! Het personeel is ontzettend vriendelijk, de zaak ziet er netjes uit en een leuk detail is dat je de keuken in kan kijken en echt kunt zien hoe de sushi vers gemaakt word. Wij hebben genoten en gaan hier zeker vaker bestellen!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld op verzoek van onze jarige dochter. Sushi was weer voortreffelijk. En jullie hebben een extra invulling gegegeven aan haar 14e verjaardag. De bezorgtas was handmatig gepersonaliseerd, er zat een handgeschreven kaart bij en wat chuppa chups! Top gedaan.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

I love that you can build a relationship with the staff. Being from South Africa and still learning dutch, I try but end up speaking english. They still assist me patiently. My order is always ready on time, neatly packed and super fresh. Pricing is great for the quality you get. We have never been dissapointed and thrilled that Emmeloord has Sushi this close to Bant. Thank You guys.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit sushi. En vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top sushi! Makkelijk via site bestellen/betalen en fijn dat je je eigen ophaal tijd kunt aangeven

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maravilhoso. Beijinhos portugal 🇵🇹

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de “specialere” sushi heerlijk! Alleen de standaard maki’s met komkommer, zalm, tonijn of ei waren iets minder. Wij vonden de nori vellen die hiervoor gebruikt waren een beetje taai waardoor we lang moesten kauwen. Verder zag het er mooi uit en ook het bestellen en afhalen was goed geregeld!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk gegeten! 🤤

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar , mooie zaak en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van zeer smakelijke Sushi ! De bestelling afgehaald en was net vers gemaakt. Zeer zeker een aanrader! Tot de volgende keer!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een traktatie voor mezelf. Super handig online bestellen en het staat keurig klaar. Vriendelijke mensen ook trouwens.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd bezorgd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

weer heerlijk gegeten! echt super deze zaak!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlyke sushi!! Tot snel!!;)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten zag er prima uit en ik heb erg lekker gegeten! Heerlijk!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super en goede kwaliteit !:)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu de 2de keer bestel bij Sushi Plaza. Heerlijk gegeten, net als de vorige keer. Netjes op tijd bezorgt. Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling zag er goed uit en het smaakte heerlijk. Er zaten alleen maar 2 eetstokjes bij terwijl we met z’n 3-en waren.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en fijn dat er zorgvuldig rekening gehouden wordt met mijn zwangerschap

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld en dat is erg goed bevallen. Alles vers en smaakvol. Voor herhaling vatbaar. Jammer dat sushi zo prijzig is. Dus zal niet wekelijks zijn.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goed van smaak en zag er netjes uit.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, rijden er graag een stukje voor vanaf Urk

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel erg duur voor weinig , maar dan maar iets anders erbij eten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers, op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en top service!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

bestel hier erg vaak, hele. lekkere. sushi en pokebowls.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond weer eens sushi gehad van Sushi Plaza. De maguro en sake sashimi was vers en zeker een aanrader! Vriendelijk personeel. Goede hygienische maatregelen. Het assortiment is divers, voor ieder wat wils. Op de menukaart wordt ook netjes informatie verstrekt over de ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond wederom heerlijk gegeten. Fijne, snelle service!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker! Ik had aangegeven dat het een cadeau voor m’n vriend was. Ze hadden een felicitatie op de tas gezet en een kaartje bij de bestelling in gedaan, erg leuk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Overheerlijk zoals we van juliie gewend zijn, maar met extra service ivm een zwangerschap. Dit zorgde ervoor dat ik onbezorgd van mijn favoriete sushi kon genieten. Echt top.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi ik ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en een vriendelijke bediening bij Sushi Plaza. Zeker een van mijn nieuwe favorieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, genoten net als de vorige keren, zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 👌

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik werd nog gebeld dat het iets langer duurde ivm de weersomstandigheden erg vriendelijk en een top zaak

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, met steeds weer wisselend aanbod! De pokebowls zijn ook om te smullen. De bestelling wordt keurig op tijd bezorgd. En extra punten voor het initiatief dat ook aan de zwangere dames wordt gedacht!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online veel besteld en keurig op tijd gebracht. Verder zag het niet alleen smaakvol uit, maar het was weer eens uitmuntend. Het is niet overdreven om te zeggen dat zowel de kwaliteit als de bezorging 5 sterren verdient! Ga zo door!!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk, dit was zo goed en vers hier valt niets aan te verbeteren.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer even lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was top, het eten was heerlijk! Alleen de handrolls waren vergeten, dat was jammer maar verder was het super.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten maar 2 paar stokjes bij en we waren met zn drieën. Geen groot probleem hoor maar moet denk ik toch het aantal personen doorgeven de vgl x! Verder alles weer prima!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit. Top!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

I love the sushi so much. Fresh and beautifully packed. I order once a week atleast as the prices are very reasonable. The variety is awesome and today they even packed a little ' sample surprise' for me. Something new to try and it was delicious. I suggest you place an order soon.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Er zaten heerlijke snacks van het huis bij de bestelling, super lekker! De vis was goed, variatie in de box ook voldoende. De simpele maki’s met tonijn en zalm waren lekker maar wel veel. Verder echt heerlijk en voor herhaling vatbaar.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en vriendelijk en gezellig personeel. Zeker een aanrader!!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super sushi’s

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi weer! Ik vind dit de beste sushi zaak hier in Emmeloord. Kwaliteiten: -Klant gericht en vriendelijk. -Prijzen zijn goed, niet te duur voor wat je krijgt. -verse vis kwaliteit - alles ziet er netjes en smakelijk uit. Ga zo door! Een dikke 10 van mij

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren sushi van Sushi Plaza gegeten. 1 ding is duidelijk, versheid is waar men duidelijk de hoogste prioriteit aan geeft. Temperatuur van de rijst is goed (niet te koud in ieder geval) evenals de balans tussen de hoeveelheid gebruikte sushi-azijn. De rijstklontjes zitten stevig aan elkaar zonder steeds af te brokkelen. Moderne zaak en vooral schoon. Verder ook klantgericht waar men zo nodig niet aarzelt om naar voren te komen en de deur voor de klant open te houden bij vertrek. Heerlijk genoten van de sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mega lekkere sushi! Spicy tuna is redelijk “pittiger” vergeleken met alle andere sushi plekken in de buurt (maar dat onthoud ik en vind dat niet erg). Was wat vergeten bij m’n bestelling maar dat is erg keurig opgelost door de vriendelijke dame achter de balie! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op tijd bezorgd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi's waren goed bereidt Lekkere combinaties. Hele vlotte levering. Aardige bezorger. Zal zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd goede service!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Super vers.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom zeer goed gegeten. Besteld via de site met tijdstip van afhalen 16:30. Werd net in de tas gedaan bij binnenkomst dus hoe vers wil je het hebben. Keurige en frisse zaak met verzorgde uitstraling. Service is ook prima na een kleine misser in de bestelling van een week eerder. Keurig opgelost en we hebben er weer van genoten. Tot een volgende keer🍤🍤

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Service fantastisch, iedereen is erg vriendelijk. Het eten was heerlijk, ik ga sowieso terugkomen. Tip: beetje zout op de edamame en de sushi mag iets meer op kamertemperatuur zijn ( was koelkast-koud )

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Super kwaliteit!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke sushi! Echt een aanwinst voor emmeloord! Leuk personeel, leuke orginele sushi producten. super pyszne jedzenie. bardzo gustowni i mili pracodawcy

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is weer iedere keer heerlijk! Ook weer eens iets nieuws geprobeerd en ook dat was zalig. De service was uitmuntend. Jullie denken altijd goed mee en zijn zo behulpzaam. Zelfs de deur wordt voor je open gedaan bij het dragen van bestelligen. Ga zo door met jullie kwaliteit en service. Ik ben zo blij dat jullie er zijn ♥️

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste sushi tenten die ik ooit heb geprobeerd! Alles zo vers en de bestelling zag er weer geweldig uit! Het was weer heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al eerder enkele malen besteld bij Sushi Plaza en was onder de indruk van de smaak en kwaliteit van de sushi, Ditmaal was ik dat minder. De bezorging bracht een doorgelekt gemberbakje wat een smeerboel was. De saus die normaal op de sushi ligt zat niet op de sushi, maar hing aan de binnenkant van de deksel. Ook de smaak van de sushi was niet zoals de voorgaande keren waarbij nu de rijst wat droog was of de producten. Geen reden om niet nog weer te bestellen, maar dan hoop ik wel weer onder de indruk te zijn :-) en qua bezorging ga ik liever weer zelf ophalen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er goed uit en was erg lekker! Ik zal zeker vaker bestellen bij sushi plaza.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Veel variatie en precies op de afgesproken tijd bezorgd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon fijne textuur en smaak

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top zou zekker vaker bestellen bij jullie ! #Duimpje omhoog

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Ik hoorde goeie verhalen over jullie en ben zo via via bij jullie terecht gekomen, ziet er netjes en smakelijk uit echt top! Ga zo door!, personeel is vriendelijk. Jullie zijn echt een aanwinst voor Emmeloord. Ga hier zeker vaker bestellen!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deliciously fresh and tasty sushi. A great variety on the menu with some wonderful combinations. Shop is stunning and the service terriffic

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer sushi gegeten en ze waren heerlijk. Ook goede service. Geen probleem als je een bepaald ingredient niet lust dan houden ze daar rekening mee. Kortom een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze sushi was echt lekker! Voor het eerst geprobeerd hier en ze hebben er aan ons een vaste klant bij:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal in orde!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul volgende keer weer bestellen

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten dus zeker voor herhaling vatbaar. Keurige zaak van binnen en vriendelijke bediening. Helaas was de bestelling niet compleet maar dat gaan ze de volgende keer vast oplossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En stipt op tijd bezorgd. Voor ons de eerste keer hier besteld te hebben, maar zeker niet de laatste keer.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer tip top in orde! Geweldige sushi en goede service! Ook genoeg soyasaus en wasabi! Hier bestellen wij voortaan altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, lekker gegeten, en precies genoeg

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

2e keer besteld, wederom top. Op tijd geleverd en lekkere sushi!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk netjes optijd bezorgd door vriendelijke bezorger! 👍🏼

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was goed, erg lekker. En veel variatie. Helaas was er wel wat mis gegaan met de bestelling. Online besteld en bij binnenkomst moest ik nog "even" wachten op mijn bestelling, dit duurde 45 min. Anderen gingen mij voor. Het bleek dat de sushi allang klaarstond. Als excuus kreeg ik 2 blikjes drinken mee.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker en lekker vers, ookal moesten we nog 20 minuten rijden!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi Heerlijk van genoten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke verse sushi.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrassend goeie kwaliteit. verse producten maar vooral heel lekker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie klantenservice service is top. We hadden gebeld wanneer onze bestelling geleverd kon worden. Er was nog 1 plekje vrij om 18.30. Snel online de bestelling geplaatst om 18.00 en om 18.28 werden we gebeld dat de bezorger iedere moment op de stoep kon staan. Ondanks de super drukte, hebben jullie het kunnen fixen. Chapeau voor het hele team!!.. en super bedankt voor de service!..

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super !! Herhaling zeker waard!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede kwaliteit... alleen de salade wat minder (erg veel mayonaise)

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, goede prijs kwaliteit

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service, online besteld met allerlei aanpassingen in de maki boxen en dat hebben ze bij Sushi Plaza super geregeld. Echt een aanrader!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oei wat een zoute soja saus! voor de rest prima!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Precies op tijd bezorgd door een zeer beleefde jongeman. Fijn ook dat er extra veel saus, wasabi en gember bij zat. Gek op sushi.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Echt lekker gegeten!!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Al 2 keer eerder besteld.(crunchy mix) Die beide keren goed bevallen, erg lekker en vers. Nu voor de verjaardag van mijn dochter(31-12) makimix a en b besteld en salmon creamroll. De laatste vond ik een beetje magertjes. Echt miniscuul cream (proefte niets) en in 1 stuk zat 1 mm2 avocado. Hopelijk de volgende keer wat beter. Misschien kwam het door de drukte?

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. Zeker nog een keer.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers, op de afgesproken tijd gebracht, ziet er goed uit.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, wij vonden het top Het kost best wat maar het is ook erg lekker

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Poka bowl tuna: zeer smaakvol.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, het was weer top! Beste sushi tent hier in Emmeloord. Het ziet er vers en smakelijk uit, prijzen zijn goed en altijd vriendelijk personeel! Ga zo door!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister nogmaals besteld en was weer TOP!! Wat een heerlijke sushi en poke bowls. Geweldige prijs en kwaliteit, en vriendelijk personeel en bezorgers! Een van de betere sushi tenten die ik ken!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi die voor herhaling in aanmerking komt

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer besteld, elke keer goed! Fijne aanwinst voor Emmeloord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie website, correcte bezorging en een verzorgt en lekker product.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! Duidelijk welke je wel/niet mag als zwangere.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Had per ongeluk op ophalen gedrukt. Maar na mijn telefoontje waren ze hier heel snel. De sushi was wel een beetje gehutseld maar de smaak was goed.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en aardige mense.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker én een extra kerstcadeau met kaart. Erg gewaardeerd!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekker gegeten

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt goede kwaliteit sushi. Lekker verse vis en rijst goed op smaak. En vriendelijk personeel! Kortom top tent👌

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies optijd bezorgd ondanks de drukke kerstdagen🎄 Voor het eerst hier besteld en zeker voor herhaling vatbaar👌🏽

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, altijd goede service

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pokebowl Heerlijk gegeten top

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op aanraden van vrienden ben ik bij jullie terecht gekomen. Wij zijn zeer tevreden met jullie. Bezorging was op tijd. Sushi waren uitstekend en van hele goede kwaliteit en dat proefde wij ook. Succes met jullie nieuwe zaak. Wij zijn jullie vaste klant ❤

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Super vers. Alleen de bestelde komkommer salade zat er niet bij, maar het was verder echt top!! Vaak sushi opgehaald overal, maar dit is veruit de beste.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Genoten :)

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer héérlijk! Hartelijk personeel en lekkere sushi. Veel keus.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten vanavond. Personeel is ook zeer vriendelijk en klantgericht. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Haha, ik wil best iedere keer reageren hoor. Het was weer HEERLIJK!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, uiterst vriendelijk personeel en de bestellingen zijn altijd optijd klaar! Absolute aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, vriendelijkheid en een verrassing als extra. Top & lekker :)

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk!!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er erg mooi en netjes uit. En ze waren heerlijk. Zelf nog wat van het huis gekregen ook die waren lekker. Aanrader om nog eens te halen.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is zeer op tijd. Eerder te vroeg dan te laat. Heerlijk betaalbare verse sushi!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. En jullie zijn altijd zo aardig! Ik ben fan!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi van goede kwaliteit, vriendelijk personeel en een mooie zaak! Ga hier zeker vaker bestellen! :)

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk!!! We hebben ontzettend van genoten met z’n allen. Jullie hebben trouwens hele gezellige en leuke personeel. Toppers! We komen zeker vaker terug. Echt een aanwinst voor Noordoostpolder!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Poka Tuna smakelijk! En genoeg als maaltijd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was vandaag mijn eerste bestelling. Om uit te proberen een sushi box besteld. Netjes op tijd klaar, keurig ingepakt. Wat een vriendelijke mensen. Het smaakte heerlijk. Echt de moeite waard. Mij zien jullie snel terug hoor.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en hartelijke service. We zijn blij met deze aanwinst in Emmeloord!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima! maar prijsverhouding maakt dat we niet vaak gaan bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was mooi op tijd. Echt voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker we hebben genoten!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed nu nog in de dorpen onm emmeloord bezorgen

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer besteld, maar super lekker. Ik had het idee dat de rijst nu iets steviger was, zodat de sushi niet uit elkaar valt. De 1ste keer dat we daar hadden besteld, was de rijst wat losser. Het smaakte er niet minder om, maar altijd lastig als je sushi uit elkaar valt. Maar zeker aanrader!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, veel extra's en uitstekende service. Wij komen zeker terug.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer!! Helaas waren de garnalen koud maar goed, het deed niet af aan de kwaliteit. Tip servetjes erbij is handig!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging zorgde ervoor dat het geheel nogal door elkaar was geschud en in een kant van de verpakking hing, smaak was verder goed shusi en poke' bowl is altijd goed op smaak en het zelfde , de chocolade letter was een leuke extra verassing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt genoten van het eten. Een feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze sushi is zoooo lekker, niet veel rijst gewoon perfect. En de porties zijn precies goed. Als je alleen wilt eten zit je niet aan 1 toe vast en kan je alsnog meerdere smaken bestellen. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, super vers en nooit te weinig. Genoeg keuze, goede hulp en service. Een aanrader.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Op de aangegeven tijd bezorgd en kregen ook nog een chocolade letter erbij! Zeker een aanrader

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de verschillende gerechten. Erg smaakvol!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat lekkere sushi en gezellig personeel!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bijzondere smaken, kunstwerkjes!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi voor een goede prijs. Vriendelijk personeel Ga vooral zo door!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, wij zijn zeer tevreden. Heb nu 2x hier besteld maar het is echt een aanrader. Doordat de porties klein zijn kan je ook meerdere rollen kiezen ideaal! Een dikke 10

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker, vooral die met de krab erin!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bijgeleverde Sojasaus is erg zout. Dat is jammer. Verder goede sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel Eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak. Sommige sushi mag wat strakker gerold worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor een plastictas betalen terwijl het niet in een plastictas komt. Slecht gerold, valt uit elkaar bij het oppakken. Transactiekosten betalen? Heel vreemd. Daarnaast staan de transactiekosten en plastictas ook niet op het overzicht. #slechtverhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten samen. Heel blij met sushi in Emmeloord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi! Aardig en net personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel Heerlijke sushi goed verpakt Voldoende soja saus en wasabi/gember De moeite wel om uit Lemmer naar toe te gaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Het warme gerecht was helaas ijskoud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zin in goede sushi? Bestel dan snel! Heerlijke sushi voor een eerlijke prijs, lekker vers en gevarieerd!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En de bezorging perfect op tijd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten...en de bezorgingwas ook Top.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten en netjes optijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Voor herhaling vatbaar

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke sushi gegeten. Mooi gepresenteerd, heerlijk vers en zeer verfijnd van smaak. Inmiddels al veel mondelinge reclame gemaakt. Wij komen zeker terug!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben super tevreden.. De sushi zag er fantastisch uit en smaakte heerlijk. Zeker een aanrader.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier nu 3x besteld en wederom vanavond weer heerlijk gegeten. Echt n aanrader! Gr. Kevin en Melanie

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, vooral voor een bezorg dienst. Wel prijzig maar goede kwaliteit. Soja bonen mogen wel iets minder gaar zijn. En wat chillievlokken met zeezout. Maar ieder zijn smaak.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij uitstek de beste sushi die ik in tijden heb geproefd. Klasse!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat, werd wel over gebeld i.v.m. drukte. Kwaliteit was matig, rommelige opmaak. smaak was wel oke.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ook andere dan in een standaard box. Vers bereid. Enige aandachtspunt is dat de sushi pas 1,5u later bezorgd kon worden

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, het zag er lekker uit en we bestellen zeker vaker!! Nog 1 tip: een servetje erbij zou handig zijn.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd besteld maar nu te lang moeten wachten. Sushi niet zoals de vorige keer

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat we bij sushiplaza bestelden,maar wat waren ze lekker ,echt super goed👍🏻

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Wel erg prijzig. De ‘crunch’ viel erg tegen- gebakken uitjes op een sushi is niet direct onder crunch versta. Al met al: Niet voor herhaling vatbaar.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! N.a.v. mijn vorige review doen ze ontzettend hun best om het nog beter te doen. En dat terwijl het al heel goed was! Echte aanrader!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Hier bestellen we een volgende keer zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en top personeel! Ik ga zeker vaker hier bestellen ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , sushi was echt verrukkelijk. wel vond ik de soja in de zakjes een beetje weinig en irritant. de edamame miste wat zout. maar, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeerlijk! Genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker en op de juiste tijd klaar. Top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was voor ons de allereerste keer dat wij sushi hebben gegeten. We vonden het heel erg lekker. Daarom zullen wij zeker nog eens wat lekkers bestellen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurige take away. Smakelijke sushi en salades. Voor herhaling vatbaar!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Waanzinnig goede sushi! Ik bestelde de Maki Mix C. Zelf ben ik redelijk kritisch kwa sushi maar dit was echt heerlijk. Super vers. Doet absoluut niet onder voor Blue Sakura!!! Complimenten!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en op tijd de klaar. Voor herhaling vatbaar

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg heerlijk!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten en we komen zeker terug.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige Sushi!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

1ste keer besteld vandaag, maar was super lekker. Blij dat er eindelijk een sushi restaurant/afhaal hier in de buurt is 😉 We zullen zeker vaker gaan bestellen.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Aanwinst voor Emmeloord !!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi, vers en lekker 🤗👍makkelijk te bestellen via internet en op tijd klaar👈

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit prijs verhouding. Vers product en netjes gepresenteerd.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker!! Gaan we vaker doen!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op de aangegeven tijd klaar. Mooi gepresenteerd en erg smaakvol. Een klein verbeterpunt was de ontbrekende sojasaus.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en vers. Gevarieerd pakket ontvangen. Zelf vond ik het erg lekker, helaas vind de rest van ons gezin sushi blijkbaar niet hun smaak. Voor ons dus geen gezinsmaaltijd meer maar alleen nog voor mijzelf.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was perfect!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit zullen we vaker doen. Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond mooi op tijd klaar. Erg goede sushi, lekker gevarieerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Echt goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, veel variatie! Ook wat meer keuze dan standaard voor een vegetarisch lid van onze familie, de crispy mayonaise is echt super! Iedereen was erg tevreden, we hebben heel erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, smaak was goed en zag er prachtig uit. We gaan zeker vaker bestellen. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en snelle service, vriendelijk naar klanten toe! Zaak ziet er netjes uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk we hebben enorm genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De opmaak was goed. Alleen graag iets minder teriyaki saus op doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was erg lekker en was ruim optijd klaar! goede kwaliteit en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top weer

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en op tijd klaar. Goede communicatie. Super vers. Een aanwinst voor Emmeloord

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gehad vandaag. Zeker een aanrader.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte allemaal erg goed, voor herhaling vatbaar!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, alles was vers en goed op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar! Kleine tip voor de Poke Bowl: iets meer rijst en een crunch erin zoals komkommer en maïs en iets zoets zoals mango maakt het nog lekkerder. Ook vind ik het persoonlijk fijner wanneer er niet alvast soja saus aan de Poke Bowl wordt toegevoegd. Omdat sojasaus gauw teveel is, zou ik dit gasten zelf laten toevoegen. Nog beter zou het zijn wanneer je zelf de toppings kunt kiezen. Verder goede service, erg aardige mensen. Ik ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was dikke prima! Aanwinst voor Emmeloord. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit vis. Sushi rijst goed op smaak. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snelle servers en heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt zo lekker!!! De sushi is echt vers van smaak en de tamago is echt super fluffy en zoet. Enigste was dat ikzelf de soy sauce niet lekker erbij vond en een klein zoutje bij sommige gerechten dus miste. Maar het was echt onwijs lekker verder!!! 🥰🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.